Voeding gaat niet alleen over wat je eet, het gaat ook over wat je ziet, waar jij wilt zijn, waar je naar luistert, wat je leest, de mensen met wie je omgaat en wat jij ervaart. Besteed aandacht aan wat je jezelf voedt. Fysiek, mentaal, energetisch, emotioneel en spiritueel. Dus… voedt je ziel en kijk hieronder voor 3 fijne self care rituelen!

Sound

Is een klankschalen massage met Chinese, Nepalese en Indiase klankschalen. Ontspan lichaam en geest door de trilling en klanken van de verschillende handgemaakte metalen schalen. De trillingen werken op het aanwezige water in je lichaam en laten zo je energie weer doorstromen. De klanken werken ontspannend en soms zelfs helend.
Boek een massage door een mail te sturen naar info@soyoqi.nl
60 minuten massage = €65,00 incl. BTW

Touch & Scent

Is een klassieke massagereis door je lichaam, gecombineerd met Chinese massage technieken. Voel je als herboren na deze massage op basis van oude, klassieke massage technieken met handgemaakte kruidenolie uit Frankrijk. De olie is op basis van veelal zelfgekweekte kruiden, noten en zaden in de tuinen van Ecolonie in Frankrijk.

Boek een massage door een mail te sturen naar info@soyoqi.nl

60 minuten massage = €65,00 incl. BTW

Taste

Is een Chinese Thee Ceremonie. Thee drinken op een manier die je misschien nog niet eerder deed. De Chinezen drinken trouwens geen thee, ze proeven thee. De thee ceremonie die wij aanbieden is gebaseerd op de Gongfu Cha thee methode. De smaak van de thee is  belangrijker dan de presentatie. In Chinese dorpen staan soms traditionele theesetjes buiten, zodat je als dorstige voorbijganger zelf je thee kan zetten en proeven. Thee staat voor verbinding en in het moment samen-zijn. Een meditatief Zen momentje met je dierbaren.

De prijs is op basis van het concept wat we doorspreken. Wil je thee komen proeven met je vriendinnen, of wil je een ceremonie in jouw yogastudio. Neem contact op voor de mogelijkheden door een mail te sturen naar jitske@awomansjourney.nl