Hoi lieve, mooie JIJ!

Wat fijn dat je hier naartoe bent gekomen. Hoe was je reis tot nu toe? Ben je vol energie, of misschien toch een beetje moe? Rust hier even lekker uit, sta stil en kijk rond, want hier hopen we je te inspireren met dingen die je in jouw reistas kunt stoppen. Om je reis nog aangenamer te maken, of iets lichter als je het zwaar hebt. Want, dat kan ook. Nederlanders praten er over het algemeen niet graag over als hun reis niet vlekkeloos verloopt, én ook dat hoort bij het leven…

Over mij

Ik ben Jitske, founder van A Women’s Journey. Ik woon met mijn gezin in een soort strandhuis in de stad Haarlem. Dichtbij het bos, de duinen en de zee, waar we vaak te vinden zijn. Ik ben dol op mijn kinderen, reizen, de natuur, yoga, koken, eten, mijn klankschalen, én áltijd leren. Ik beleef intens en lach graag. Ik vind (net iets te) veel dingen leuk, hou van mensen, en heb al best veel (mooie) reisverhalen verzameld tijdens mijn leven.

Toen ik in 2003 door New Zealand trok, werd ik gegrepen door de vorm en betekenis van de Koru, de Zilvervaren. Het blad van de varen zit eerst opgerold tegen de steel, voordat deze ont-wikkelt en naar het licht groeit. De varen kun je op die manier zien als een prachtig symbool voor ontwikkeling en groei tijdens je levensreis. Voor de Maori in New Zealand staat de varen symbool voor nieuw leven, groei, kracht, vrede, sterke verbondenheid en de zorg voor elkaar. Geboren als Stier in Maagd, ben in een echte helper en is de Koru precies wat ik met A Woman’s Journey wil uitstralen. Dat je bij ons 100% vrouw mag zijn, dat je je geliefd voelt en weet dat de deur altijd open is voor jou. Om vanuit jouw grond te verbinden met jezelf en anderen. Om te voelen wat je nodig hebt tijdens jouw reis.

Omdat een meisje zijn en een vrouw worden een hele reis is, met alles wat erbij hoort. Je eerste keer ongesteld, verliefd worden. En ook… Transitie, wanneer je als man geboren worden, en je je vrouw voelt… en de keuze maakt ook écht die vrouw te zijn. Zwanger zijn, moeder worden, de overgang….., ouder worden, ouder zijn. Onze missie is jou te ondersteunen tijdens de reis van je leven. Wil je weten wat je allemaal in jouw reistas kunt stoppen? Verken onze site of bel Jitske op: 0031 6 28861713 !

Goede reis, liefs, …   Jitske