Wat mooi dat je zwanger bent!

For English, click here. Een bijzondere en ook spannende tijd is aangebroken. Je lichaam verandert onder invloed van zwangerschapshormonen en de verschillende fases van je zwangerschap. Misschien ben je energiek vanaf het begin, of ben je mega misselijk en intens moe.  Je eerste kindje, of je derde? Iedere zwangerschap is anders. Wij bieden je de mogelijkheid om, hoe je zwangerschap ook loopt, in vertrouwen naar je bevalling toe te leven.

Samen kijken we wat jij nodig hebt, en hoe we jou kunnen ondersteunen voor, tijdens en na je zwangerschap. Met yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie. Of gewoon een fijn gesprek en een kop thee (of koffie ;-). Om lichamelijk en mentaal fit te blijven en in vertrouwen je bevalling en het moederschap te verwelkomen. Iedereen is welkom, met partner, zonder partner, single mama’s, tienermoeders. 

Je lichaam is super slim. Het wijst je de weg. Wij zijn een steuntje in je rug om met vertrouwen door je zwangerschap, je bevalling en het moederschap in te gaan. Het is dan ook heel bijzonder dat we je mogen begeleiden tijdens deze intense periode in jouw en jullie leven.

Jitske heeft ruim 12 jaar ervaring in zwangerschapsbegeleiding- en yoga. Ze geeft 10 weekse zwangerschapscursussen, 1:1 zwangerschaps- en bevallings-begeleiding, en reguliere zwangerschapsyogalessen. Jitske geeft zwangerschapsyoga bij Yoga Innerwork.

 Wil je meer weten, neem dan contact op door een mail te sturen naar jitske@awomansjourney.nl of bel 0031 6 2886173.

Voordat we met de begeleiding beginnen hebben we telefonisch een intake, zodat we elkaar alvast een beetje leren kennen. Ook om je op je gemak te stellen en je vragen te beantwoorden. Misschien word/ben je single mama, of heb je meerdere miskramen achter de rug. We snappen dat het spannend kan zijn. Net als de eerste stapjes van je kindje…

Prijzen

1:1 Begeleiding per stel (Haarlem e.o.  aan huis) 75 min €65,00 incl BTW

1:1 Begeleiding individueel (Haarlem e.o. aan huis) 75 min €55,00 incl BTW

Begeleiding individueel tienermoeders 60 min €25,00 incl BTW

1:1 Begeleiding na je zwangerschap gaat op afspraak, de intake is gratis.